Brändit

Tasokkaat tuotteet yrityksen liikelahjoina tai palkintoina viestittävät arvostusta omaa henkilökuntaa ja asiakkaita kohtaan sekä kuvastavat yrityksen ensiluokkaista imagoa. Tähän tähdäten olemme vuosien varrella rakentaneet kantavan pohjan yhteistyölle huippumerkkien ja toimittajien kanssa, heijastaen siten omaa vahvaa panostustamme laatubrändeihin ja pitkäkestoisiin asiakassuhteisiin. Näin voimme omalta kohdaltamme välittää korkeatasoista ja asiakasystävällistä palvelua yritysmaailmassa.

Suunto

Suunto

Suunto on johtava outdoor-rannetietokoneiden, sykemittareiden ja kompassien suunnittelija sekä valmistaja. Suunnon muotoilustaan, tarkkuudestaan ja luotettavuudestaan kiitetyt laitteet auttavat saavuttamaan tavoitteet olipa kyseessä painonpudotus tai neljän tunnin alitus ensi kesän maratonilla. Suunnon tuotteet innostavatkin parantamaan niin aloittelijan kuin ammattilaisen omaa lajikohtaista suoritusta ja nauttimaan aktiivisesta elämäntavasta.

Icefoxin kautta voitte hankkia Suunnon kannustavat urheiluinstrumentit esimerkiksi yrityksenne liikelahjoiksi tai henkilökuntanne tarpeisiin.
www.suunto.com

Wilson

Wilson

Wilson tunnetaan urheiluvälineiden valmistajana maailman huipulla, jonka innovatiivisena vaikutusalueena ovat olleet muun muassa tennis, golf, baseball ja amerikkalainen jalkapallo. Wilson on valmistanut legendaarisia klassikoita ja ansainnut maineensa monien urheilijasukupolvien aikana. Nykyajan suorituskykyinen moderni teknologia yhdessä vuosikymmenien kokemuksen kanssa tekee Wilsonista todellisen urheiluvälineiden ikonin yli 100 maassa.

Icefox edustaa Wilsonin golf- ja tennistuotteita Suomessa, meihin kannattaa ottaa yhteyttä esimerkiksi yrityksenne tai brändinne logogolfpallojen tarpeissa.
www.wilson.com

Chevalier

Chevalier

Metsästys- ja ulkoiluasusteistaan tunnettu Chevalier on alansa edelläkävijä, joka on ansainnut arvostuksensa erinomaisella laadulla ja muun muassa markkinoiden parhaiden Gore-Tex materiaalien käytöllä. Chevalier tuotteet soveltuvat mainiosti liikelahjoiksi tai laadukkaaksi promootiotuotteeksi tarkkaan valitulle kohderyhmälle.
www.chevalier.fi

Titleist

Titleist

Eräänä iltapäivänä vuonna 1932 lyhyen putin missaamisesta alkunsa saanut tarina on johtanut maailmanlaajuiseen erinomaisuuteen golftuotteiden saralla. Kaikissa olosuhteissa golfareiden erityistarpeet kohtaava Titleist on sitoutunut tarjoamaan golfin pelaajille ylivertaisuutta eritoten golfpallojen laadussa sekä suorituskyvyssä. Titleist onkin arvostettu ja suosittu brändi myös golfammattilaisten keskuudessa, muun muassa Adam Scott, Rory McIlroy, Steve Stricker, Bill Haas ja Geoff Ogilvy luottavat tähän golfin laadukkaaseen symboliin.

Icefoxin valikoimissa olevat Titleist tuotteet yrityslahjoina asiakkaille tai yhteistyökumppaneille ovat täydellinen tapa markkinoida ja profiloida yritystänne!
www.titleist.com

Footjoy

FootJoy

Golfiin vakaumuksella suhtautuva FootJoy valmistaa tuotteita, jotka tähtäävät ylivoimaiseen laatuun kaikissa sää- ja peliolosuhteissa. Nämä perinteiset golftuotteet, kuten kengät, hanskat ja tekstiilit, kuvastavat suorituskykyä, mukavuutta, tyyliä ja kohottavat siten nautintoa tästä jalosta lajista. Golf on enemmän kuin peli - se on intohimo.

Laadukkaat FootJoy liikelahjat ja promootiotuotteet, kuten logotekstiilit, löytyvät laajasta valikoimastamme.
www.footjoy.com

Oakley

Oakley

Oakley on urheilun ja vapaa-ajan tuotemerkki, joka kohottaa fyysisyyden taiteen tasolle. Korkea teknologia yhdistettynä atleettien vaatimuksiin avaa mahdollisuudet tarjota urheilullisen elämäntavan omaaville, omia rajojaan uhmaaville kuluttajille suorituskykyisiä ja autenttisia tuotteita. Tämä filosofia näkyy myös Oakleyn intohimossa aurinkolaseihin, nämä optiset innovaatiot määrittelevät jatkuvasti uudelleen aktiivisen tyylin ja asenteen.
www.oakley.com